Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Αναζήτηση
Αποθετήριο DSpace/Manakin
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
→
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
→
Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
→
Τμήμα Τεχνολογίας Γεωργικών Προϊόντων (ΤΕ.ΓΕ.Π.)
→
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Φίλτρα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Ημερομηνία Υποβολής: 2015
Λέξη-Κλειδί: Τρόφιμα
Τύπος Έργου: Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας
Επιβλέπων
Θέμα
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
Λέξη-Κλειδί
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
5
10
20
40
60
80
100
Ταξινόμηση ανά
σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
σειρά
αύξουσα
φθήνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης για Συλλογή: Τμήμα Τεχνολογίας Γεωργικών Προϊόντων (ΤΕ.ΓΕ.Π.)
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 38
1
2
3
4
Επόμενη Σελίδα
Τίτλος:
ISO 22000 σε βιομηχανία αρτοσκευασμάτων και κατεψυγμένων αρτοσκευασμάτων
Συγγραφέας:
Λίλιου, Κωνσταντίνα
Ημερομηνία:
2009-01-01
Τίτλος:
Εφαρμογή συστήματος ανάλυσης επικινδυνότητας κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) σε γραμμή παραγωγής dressing
Συγγραφέας:
Πασχάλης, Γεώργιος
Ημερομηνία:
2009-01-01
Τίτλος:
Πλαστικές συσκευασίες τροφίμων: χρήσεις, πλεονεκτήματα, μειονεκτήματα
Συγγραφέας:
Σκιτζάκου, Ηλέκτρα
Ημερομηνία:
2009-01-01
Τίτλος:
Εντοπισμός, ανίχνευση & εκτίμηση της επικινδυνότητας παρουσίας διοξινών σε τρόφιμα
Συγγραφέας:
Πανταζής, Κυριάκος
Ημερομηνία:
2009-01-01
Τίτλος:
Επίδραση παραγωγικής διαδικασίας στα επίπεδα μυκοτοξινών σε γεωργικά προϊόντα και τρόφιμα
Συγγραφέας:
Καλογεριάς, Αναστάσιος Άλκης
Ημερομηνία:
2010-01-01
Τίτλος:
Αξιολόγηση της επικινδυνότητας της μελαμίνης στα τρόφιμα-Νομοθεσία
Συγγραφέας:
Κατσουλώτου, Χρυσούλη
Ημερομηνία:
2011-01-01
Τίτλος:
Προσδιορισμός ολικού φωσφόρου, χρωστικών, νιτρωδών σε κρέας και αλλαντικά
Συγγραφέας:
Ξανθοπούλου, Ερασμία
Ημερομηνία:
2011-01-01
Τίτλος:
Νομοθεσία γενετικά τροποποιημένων τροφίμων
Συγγραφέας:
Παναγιωτόπουλος, Ιωάννης
Ημερομηνία:
2011-11-20
Τίτλος:
Λειτουργικά τρόφιμα: σπουδαιότητα και προοπτικές
Συγγραφέας:
Κόκκος, Θεόδωρος
Ημερομηνία:
2011-01-01
Τίτλος:
Υλικά συσκευασίας τροφίμων φυτικής προέλευσης (νωπών και μεταποιημένων)
Συγγραφέας:
Γιαννούλα, Ασημίνα
Ημερομηνία:
2011-11-01
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 38
1
2
3
4
Επόμενη Σελίδα
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Πλοήγηση
Σε όλο το Αποθετήριο
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Αυτή η Συλλογή
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Στατιστικές
Προβολή Στατιστικών
Εντοπισμός
Τύπος Έργου
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (38)
Επιβλέποντας
Βαρζάκας, Θεόδωρος (13)
Φαρμάκης, Λάμπρος (8)
Σπηλιόπουλος, Ιωακείμ (3)
Ζακυνθινός, Γεώργιος (2)
Καπόλος Ιωάννης (2)
Λούμου, Αγγελική (2)
Τσορώνης, Κωνσταντίνος (2)
Αντωνόπουλος, Δημήτριος (1)
Αργύρη, Κωνσταντίνα (1)
Κουτρουμπής, Φώτιος (1)
... Προβολή Περισσοτέρων
Λέξη-κλειδί
Τρόφιμα (38)
Νομοθεσία (7)
Διασφάλιση ποιότητας (4)
Συντήρηση (4)
Συσκευασία (4)
Υγεία (4)
Έλεγχος ποιότητας (3)
Περιβάλλον (3)
Ποιοτικός έλεγχος (3)
Υγιεινή (3)
... Προβολή Περισσοτέρων
Ημερομηνία Υποβολής
2015 (38)
Ημερομηνία Δημοσίευσης
2013 (13)
2012 (4)
2011 (7)
2010 (3)
2009 (5)
2007 (1)
2006 (1)
2005 (4)